tirsdag den 3. juli 2012

Cesar salad - my way...


Min cesar salat er fyldig, således at den kan spises til hovedret.

Salaten består af:
Kylling, stegt, strimler
Romainesalat, strimler
Tomater, tern
Løg, halve, skiver
Parmasan, høvlet

Dressing:
1 past. æggeblomme
Neutral madolie
Sennep
Hvidvinseddike
Sukker
Salt
Peber
Lidt vand

Metodik:
Salaten samles og dressingen laves ved at piske olie, ganske forsigtigt dråbe for dråbe i æggeblommen... Når mayoen er lavet smages den til med sennep, eddike, sukker, salt og peber og gøres tyndere med lidt vand. Man kan evt også komme revet parmasan i dressingen, men det synes jeg ikke er nødvendigt når der jo er så rigeligt på salaten....
Nogle ynder at komme ansjoser i dressingen, men det er jeg ikke lige til...!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar