fredag den 30. december 2011

Brownies med valnødder


Opskrift:
100 g god, mørk chokolade 70%
150 g brun farin
200 g smør, blød
3 æg
80 g mel
20 g kakao
150 g valnødder, hakket
Smelt chokoladen over vandbad.
Rør farin og smør sammen til luftig. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt efter hvert. Sigt mel og kakao ned i massen, under omrøring.
Tilsæt den smeltede chokolade og rør til det netop er blandet sammen. Tilsæt valnødderne. Beklæd en lille bradepande med bagepapir. Hæld dejen i og fordel i et jævnt lag. Sæt i en 190 grader varm alm ovn og bag i 20-25 minutter.


Tilsæt gerne store chokoladestykker til dejen sammen med valnødderne. Det gør den helt sikkert bedre. Mere konfektagtig og bastant - gør den fremragende sammen med vanilleis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar