lørdag den 18. januar 2014

Ugens mad

Vegetarisk: Japanske ris med diverse dampet og stegt grønt (broccoli, champignon og eddamamebønner) og to slags dippingsauce - en chilimayo og en soya/wasabi-dip.

 Hotwings med kogte majs og en salat bestående af ærter, skivede stegte squash og hytteost.

 Dampet hvid fisk i folie med persille og citron. Hertil lun kartoffelsalat med løg og chorizo.

Stegt kylling med en lomme af parmasan, citronskal og seranoskinke. Bund af kogte limabønner vendt i en kærnemælksdressing med kapers, persille og radiser.

Januar er startet ud med en fast madplan og det er jeg faktisk super glad for. På det sidste var vi mere gået over til "at finde på noget" når vi stod nede i Netto, og så bliver det bare ofte en nem og hurtig løsning! Så det er dejligt at være på rette spor igen :) Dette indlæg er mest ment som lidt inspiration til folk ift. at gå i gang med at lave madplaner, for man kan både spare penge og tid, når man står i supermarkedet. Plus det er lettere at være kreativ hjemme, end når man står nede i supermarkedet. Hvilke opskrifter man anvender, må man jo selv om, men internettet bugner jo af lækre sager :) 

1 kommentar:

  1. Jeg kunne godt tænke mig at komme på ferie en uges tid hos jer, det ser vanvittig lækkert ud det mad i spiser.... UHM!!!! knus

    SvarSlet