lørdag den 21. april 2012

Nudelsuppe med and og kinakål


Opskrift:
1 andebryst, skåret i meget tynde skiver
1 l hønsebouillon
1 spsk hoisinsauce
3 spsk fiskesauce
2 brikker ægnudler, kogte
4 blade kinakål, fine strimler
2 forårsløg, skiver
1 broccolistok i fine skiver
1 stk ingefær i skriver (på størrelse med en tommelfinger)
2 fed hvidløg, presset
lidt sukker
salt peber

Metode:
Bring hønsebouillonen i kog. Tilsæt den rå and samt ingefæren, hvidløgen, hoisin- og fiskesaucen. lad simre til anden er mør. Tilsæt broccolistok og lad simre 2 min. Tilsæt kinakålen, og smag suppen til med salt, peber og sukker. Som det sidste tilsættes  de kogte nudler og de rå forårsløg  - server straks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar