onsdag den 24. oktober 2012

Gullashsuppe


Opskrift 4 personer:
300 g skært oksekød, tern
1 spsk olie
1 løg, tern
200g champignon, skiver
1 peberfrugt i strimler
2 små gulerødder i tern
2 fed hvidløg, presset
1 ds. hakkede flåede tomater
1 tsk. tomatpuré
2 tsk. paprika
2 tsk. spidskommen
salt
peber
vand til det dækker

metodik:
Svits grøntsagerne af i en gryde og tag op. Brun herefter oksekødet og tilsæt grøntsagerne igen samt de resterende ingredienser på nær salt og peber.
Lad alt simre til oksekødet er mørt. Justér med vand løbende. Smag til med salt og peber og evt. flere krydderier.

Jeg tænker at suppen også ville være god med kidneybønner og majs enten tilføjet eller som erstatning for kødet. Det er også en mulighed at tilsætte kartofler.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar