tirsdag den 26. marts 2013

Vietnamesisk salat med oksekød og spicy dressing


Ingredienser:
450g oksefilet/engelsk bøf
2 gulerødder i julienne
2 små romainesalat, i strimler
1 rødløg, i tynde både
1 rødt æble, i både
1 pære, i både
et bundt basilikumblade
2 spsk. ristet sesam

Dressing røres af:
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. riseddike
saft af en lime
1 spsk. olie
1 spsk honning
1 spsk. chilisauce
1 stang citrongræs, finthakket

Steg oksekødet rosa, køl det af og skær det i tynde skiver.
Skyl grøntsagerne og frugt og skær det som anvist ovenfor.Anret salaten smukt med kødet ovenpå. Rør dressingen  Hæld dressingen ud over salaten lige inden servering og drys med ristet sesam.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar