tirsdag den 26. marts 2013

Minestronesuppe


Minestronesuppe - 4 personer

Ingredienser:
1 løg, hakket
1 pak bacon i tern
2 gulerødder, tern
2 persillerødder, tern
2 pastinakker, tern
1½ pose edamamebønner (soyabønner), frosne
1 lille ds. tomatpuré.
salt
peber
cayennepeber
1 tsk. timian
½ bouillonterning
vand til alt er dækket

Metode:
Steg baconternene sprøde i en stegegryde.
Kom herefter alle grøntsagerne i og sautér dem.
Når grøntsagerne er blevet klare kommes tomatpuré i.
Herefter tilsættes vand, bouillon, timian, cayennepeber (efter smag).
Lad suppen simre under låg indtil alle grøntsagerne er møre men stadig har lidt bid.
Spæd til med vand, hvis suppen bliver for bestandig.
Kom edamamebønnerne i og smag til med salt og peber.
Når suppen koger efter bønnene er smidt i - så er suppen færdig.
Server med godt brød eller smid en rest kogt pasta i.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar