onsdag den 8. maj 2013

Churros



Ingredienser:

1½ dl vand

¼ tsk. salt

50 g smør

175 g hvedemel

75 g sukker

1 spsk. vanillesukker

1 tsk. bagepulver

2 æg 


Olie til stegning

Pynt:Flormelis


Tilberedning:Bring vand, smør og salt i kog i en gryde.
Tilsæt alt melet, og rør godt, til dejen slipper gryden.
Kom dejen i en skål, og rør sukker, vaniljesukker, bagepulver og æggene i ét ad gangen.
Kom dejen i en sprøjtepose med en tylle (frit valg) eller i en pose i mangel på bedre.
Varm olien op i en gryde, eller brug en frituregryde med ny olie.
Pres dejen ud gennem tyllen direkte ned i olien i stænger med ca. samme størrelse.Skær af med en kniv eller klip med en saks. Lav nogle stykker ad gangen, og steg dem 4-5 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Pas på, at olien ikke er for varm, for så vil dejen være rå indvendig, selvom den er brun uden på. Tag stængerne op med en hulske, og læg dem på køkkenrulle til afdrypning. Drys straks med flormelis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar