mandag den 19. september 2011

Fiskegryde med karry, kartofler og andet grønt.


Denne ret er en god resteret hvis du har kogte kartofler i overskud, og et bevis på man kan lave let og lækker mad hurtigt! Den er desuden et bevis på at rødspætter ikke nødvendigvis behøver paneres ;)

Opskrift uden mængdeangivelser:
flåede rødspættefileter skåret i mindre stykker

Porre, halve skiver
Gulerod, tynde skiver
Løg, tern
Kogte kartofler
karry
salt
peber
2/3 vand
1/3 fløde
olie

Metodik:
Tag alle de snittede grøntsager og steg dem i lidt olie tilsat karry, salt og peber. Herefter tilsættes de kogte kartofler og vandet. Lad det hele koge godt op så kartoflerne varmes igennem. Herefter tilsættes rødspættestykker. Lad retten simre forsigtigt i 2-3 min til fisken er hvid og gennemvarm. Tag retten af varmen og hæld fløde i. Det må endelig ikke koge efter tilsætningen af fløden, da retten kan ske at skille. Hvis dette skulle ske, er verden dog ikke gået under, da retten smager kanon alligevel. Smag til og server!

En god ret, hvis ikke man er så meget til fisk, da rødspætte i sig selv ikke smager af så meget og da karryen smager godt igennem. Prøv den :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar