mandag den 19. september 2011

Focaccia med hvidløg, rosmarin og citronolie.

Dette brød er lavet af en rest pizzadel. Hvis ikke lige man har en rest, må man blot i gang med at lave en selv - tjek eventuelt en af mine pizzaopskrifter. :)
Når dejen har hævet første gang, slår man den sammen og kommer den i en bradepande. Den skal være godt flad - dog ikke så flad som pizza ;) Herefter hælder man olie over - i dette tilfælde citronolie og drysser med de krydderier man nu kan lide - i dette tilfælde rosmarin, samt salt og frisk hvidløg. Nu skal brødet hæve ca. 40 min - forvarm ovnen imens. Når brødet har hævet prikker man sine fingre til bunds ned i dejen lidt over det hele, så der kommer en masse huller. Vær forsigtig så du ikke slår al luften ud af brødet. Brødet skal herefter have ca. 15-20 min i ovnen ved 180 grader i en varmluft ovn. Velbekomme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar