mandag den 19. september 2011

Mørbradbøffer i flødesauce med champignoner og nye kartofler.



Klassisk dansk ret, but here it goes:


Man tager en svinemørbrad og afpudser den og skærer den ud i bøffer som man banker let.
Herefter vender man stykkerne i mel tilsat salt og peber og steger dem på en hed pande med masser af smør :)
Herefter lægges de ikke helt færdigstegte bøffer i et ildfast fad.
Saucen laves ved at tage et løg i halve skiver, lidt hvidløg samt champignon i skriver og stege alle dele til de er gyldne. Herefter tilsættes fløde, salt og peber og man lader saucen koge lidt ind. Der smages til og saucen hældes over mørbradbøfferne.
Sæt fadet i ovnen og giv det ca. 30 min ved 200 grader alt afhængig af hvor gennemstegte dine bøffer var, da du lagde dem i fadet. 
Server med nye kartofler eller en god kartoffelmos, hvis årstiden er til det :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar