torsdag den 27. oktober 2011

Mocca småkager med hasselnødder

Opskrift til ca 70 stk:
250 g hvedemel
150g koldt smør
100g sukker
3 spsk stærk kaffe
1 æg
80 g finthakkede hasselnødder
2 tsk. vanillesukker
1 tsk.  bagepulver

Metodik:
Alle ingredienser røres godt sammen til en ensartet dej.
Herefter lægges dejen til hvile på køl i en halv time.
Dejen tages ud og rulles meget flad. Helst ikke tykkere end 5mm.
Nu stikkes dejen ud med de forme eller glas man nu har lyst til at bruge.
Bagetid i ovnen - ca 10 min. ved 200 grader i alm. ovn på øverste rille. Hold dog øje undervejs da bagetiden afhænger af tykkelsen på småkagerne.
Kagene skal være lysebrune når de tages ud.
De små kager skal være helt kolde før de kommes i lufttætte kagedåser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar