onsdag den 25. januar 2012

Forårsruller med hvidkål, gulerod og bønnespirer.


Fyldet er vegetarisk og består af fintsnittet hvidkål, revet gulerod og bønnespirer samt soyasauce, lidt karry, salt og peber.


Fyldet skal helst være afkølet inden man begynder at lave rullerne, da dejen ellers vil klistre en smule. Forårsrulledej kan købes i asiatiske butikker på frost. Det skal blot tø op en halv times tid, før man forsigtigt at hive de ultra tynde dejplader af. Dejen er ret elastisk, så den går ikke sådan i stykker.


Her ses de færdigullede forårsruller. Selvfølgelig kan man tilsætte kød, hvis man ikke lever vegetarisk, men de smager altså også fortrinligt uden. Steges forsigtigt i olie - de skal ikke have ret meget - pas på de ikke bliver sorte - det går lynhurtigt. Man kan også fryse dem rå, og så tage dem op og stege dem når man får lyst. Det valgte jeg at gøre med halvdelen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar