onsdag den 25. januar 2012

Lidt bonusviden!

Jeg er efterhånden ved at være godt træt af at læse bageopskrifter hvor der står "pisk smør og sukker" eller "rør æg og sukker"...VENNER - det kan man ikke!!

  • Enten så RØRER man smør og sukker... Det hedder en rørt dej... Til denne form for dej bruger man ikke et piskeris, men man bruger i stedet rørespatelen til ens køkkenmaskine. Denne form for dej bliver forholdsvis bastant. Bruges ofte til skærekager.
  • Eller også så PISKER man sukker og æg.... Det hedder en pisket dej... Her bruger man piskeriset. Denne form for dej har den egenskab, at den bliver meget luftig... Derfor er den god at lave lagkagebunde af....
Til ens køkkenmaskine hører også en dejkrog til... VIGTIGT! Denne kan ikke bruges til andet end at lave bolle- eller franskbrødsdej med :D Det er den til gengæld også rigtig god til...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar