onsdag den 1. februar 2012
Karrysuppe med hjemmetlavet currypaste, kokosmælk og limeblade.
Currypaste:
1 løg
2 fed hvidløg
1 tomat
1 peberfrugt
spidskommen
korianderfrø, stødt
ingefær
gurkemeje eller lidt gul karry
chili
AND BLEND IT.
Derefter stegte jeg karrypastaen i lidt olie og tilsatte vand og kokosmælk samt limeblade og salt. Limebladene er essensielle - enhver bør anskaffe sig dem - de smager og dufter helt fantastisk krydret citrusagtigt... Jeg synes de er bedre end citrongræs, men dette kan også bruges.
Husk at smag til - mangler den noget surt, sødt, salt eller bittert? Evt lidt chili?
Man kan komme kylling i eller disse som jeg brugte:
Top med lidt forårsløg - det ser godt ud og giver lidt crunch :D
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar