torsdag den 3. februar 2011

Vildsvinesteg med hvidløg og timian og rosmarinkrydrede roast potatoes og gulerødder

Beklager at maden bare blev klasket på tallerkenen med vi var sindsygt sultne...Vi fejrede lige kærestens eksamen med en vildsvinesteg fra fryseren... Grisen er opdrættet af kærestens søster så helt vild er den ikke ;) Men den har haft det godt og det er dejligt at vide når man skal sætte tænderne i den... :) Den blev saftig og mør med dejlig sprødt krølfedt - brugte mit nye stegetermometer - det virkede upåklageligt... Stegen blev gnubbet med olivenolie, salt, peber, hvidløg og timian og så fik den 20 min ved 250 grader og ca. en time ved 180 grader... Den endte med en kernetemp på 68 grader og fik lov at trække ca. 15 min.. Kartoflerne fik lidt rosmarin og fik ca. en time i ovnen... Lavede lige lidt champignon også på panden også... Det var bare en rest fra køleskabet... Saucen blev lavet på bund af skyen fra stegen samt løg og bladselleri.. En ret usund aftensmad i dag - men det synes jeg ikke gør noget ind i mellem... :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar