tirsdag den 3. juli 2012

Aromatisk hønsekødssuppe med ingefær, lime kaffirblade, chili og nudler.


Suppen koges på:
1 høne
2 løg, halve
½ pose frosne suppeurter
1 rod ingefær i skiver
peberkorn
salt
lime kaffirblade (fås i føtex eller asiatiske butikker)

Metodik:
Suppen skal koge 1-2 timer indtil kødet er mørt og smages til med salt. Jeg brugte ikke kyllingekødet til denne suppe, da vi skulle bruge det til andre retter senere på ugen. I stedet kom jeg nogle frosne kødboller i suppen for at få lidt protein. Det kan dog anbefales at bruge kyllingekødet i stedet eller at lave kødbollerne selv. Hjemmelavede kødboller laver man af en helt almindelig frikadellefars.

Servering:
Suppen hældte jeg i en skål med tilberedte risnudler, basilikumblade, løg i tynde skiver og lidt frisk chili. Den smager skønt og aromatisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar