tirsdag den 3. juli 2012

Gulerodskage med lime creme cheese frosting


Opskrift:
200 g smør
200 g brun farin
3 æg
200 g hvedemel
2 tsk stødt kanel
2 tsk bagepulver
5 fintrevne gulerødder
75 g hakkede valnøddekerner  - kan udelades
1½ dl rosiner
Topping: 
200 g flødeost naturel
50 g flormelis
2 tsk fintrevet lime
2 tsk limesaft

Metodik:
Rør smør og farin godt sammen til det bliver lyst og kom æggene i et efter et. Bland hvedemel, kanel og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen sammen med gulerødder, valnøddekerner og rosiner. Fordel dejen i en smurt springform og bag kagen midt i ovnen. Bages ca 1. time ved 175 grader celcius, men tjek efter 45 min.
Rør flødeosten godt sammen med flormelis, limeskal og -saft. Smøres på den kolde gulerodskage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar