Opskrift:
200 g smør
200 g brun farin
3 æg
200 g hvedemel
2 tsk stødt
kanel
2 tsk bagepulver
5 fintrevne gulerødder
75 g hakkede
valnøddekerner - kan udelades
1½ dl rosiner
Topping:
200 g flødeost naturel
50 g flormelis
2 tsk fintrevet
lime
2 tsk limesaft
Metodik:
Rør smør og farin godt
sammen til det bliver lyst og kom æggene i et efter et. Bland hvedemel, kanel og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen
sammen med gulerødder, valnøddekerner og rosiner. Fordel dejen i en smurt
springform og bag kagen midt i ovnen. Bages ca 1. time ved 175 grader celcius, men tjek efter 45 min.
Rør
flødeosten godt sammen med flormelis, limeskal og -saft. Smøres på den
kolde gulerodskage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar