tirsdag den 26. marts 2013
Minestronesuppe
Minestronesuppe - 4 personer
Ingredienser:
1 løg, hakket
1 pak bacon i tern
2 gulerødder, tern
2 persillerødder, tern
2 pastinakker, tern
1½ pose edamamebønner (soyabønner), frosne
1 lille ds. tomatpuré.
salt
peber
cayennepeber
1 tsk. timian
½ bouillonterning
vand til alt er dækket
Metode:
Steg baconternene sprøde i en stegegryde.
Kom herefter alle grøntsagerne i og sautér dem.
Når grøntsagerne er blevet klare kommes tomatpuré i.
Herefter tilsættes vand, bouillon, timian, cayennepeber (efter smag).
Lad suppen simre under låg indtil alle grøntsagerne er møre men stadig har lidt bid.
Spæd til med vand, hvis suppen bliver for bestandig.
Kom edamamebønnerne i og smag til med salt og peber.
Når suppen koger efter bønnene er smidt i - så er suppen færdig.
Server med godt brød eller smid en rest kogt pasta i.
Etiketter:
Alt godt fra haven,
bacon,
suppe
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar