tirsdag den 9. juli 2013

Pulled pork

Opskrift:
Barbequemarinade  (uden mængdeangivelser):
Lys sirup
ketchup
dijonsennep
hvidvinseddike
paprika
hvidløg
løgpulver
soya
cayennepeber
salt
peber

Metodik: Rør det hele sammen og smag til. Hvordan er balancen? Mangler der noget sødt, surt, salt eller stærkt?

Nakkekam: 
Jeg brugte 1.5 kg kød - nakkekam som er godt fedtmarmoreret. Mariner kødet natten over og steg stegen i ovnen ved 115 grader i 8-12 timer til kødet falder fra hinanden. Jo længere tid man steger, jo mere mørt bliver kødet. Det skal kunne trækkes fra hinanden ved hjælp af 2 gafler.

Kom det super møre og lækre kød i hjemmelavede koldthævede boller sammen med barbequedressing, sød sennep, coleslaw eller bare lidt grøn salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar