onsdag den 20. november 2013

Middelhavssalat


Dette er min absolutte yndlingssalat:

Ingredienser (uden mål, da blandingsforholdet selv kan bestemmes):
Tomater (det er meget vigtigt at de er modne, så lad gerne tomaterne ligge ved stuetemp. en uges tid inden de anvendes), skåret som ønsket
Agurk, tern
Rødløg, halve skiver
Oliven (gerne et mix af forskellige store og små grønne og sorte/mørkerøde)
Feta (hvis ikke man er til feta, kan man til nøds anvende frisk mozerella), i tern
Friske oreganoblade
Friske basilikumblade

Dressing:
2 dele jomfruolivenolie
1 del hvidvins - eller balsamicoeddike
Salt
Peber

Dressingen må meget gerne overhældes salaten i god tid inden salaten serveres så den kan trække, i modsætning til mange andre salater. Man kan også anvende en pesto som dressing.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar