søndag den 25. november 2012

Cremet pasta med champignon og bacon


En enkel og hurtig ret til hverdagen.

Opskrift:
Pasta, kogt
2½ dl kaffefløde
1 pk. bacon i tern
250g champignon.
Peber
Salt

Metode:
Steg baconen sprød i en pande og kom det på fedtsugende papir. Behold lidt af baconfedtet i panden og steg herefter champignonerne brune. Tilsæt bacon, kaffefløde, salt og peber og lad saucen koge ind til en tilpas konsistens er opnået. Tilsæt herefter pastaen og server med en grøn salat.

3 kommentarer:

  1. ååårh det ser nice ud, sidder og bliver helt sulten og vil have det NU! :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Så er det da bare om at komme i gang med at lave det.. :) Let er det i hvert fald... God fornøjelse.. :)

      Slet
    2. Det er det helt sikkert :) Må prøve det her en af dagene

      Slet